Väntan är över! Poddavsnitt 2 finns att lyssna på nu! 

Ni får gärna komma med feedback på vad ni tycker om informationen. Vi har medvetet valt att lägga det på en basic nivå såhär i början så att de som ännu inte kan så mycket om ämnet har chans att greppa det. 

Det vi främst vill veta är om ni tycker att det är bra blandning mellan småprat och fakta? Det är ju meningen att man ska få ut något av de trettio:ich minuter som man lyssnar på oss! 

Jag vill även påminna er om att det går alldeles utmärkt att tipsa oss om ämnen vi kan prata om längre fram! Vad vill just du veta om kemikalier i någon specifik situation?  

http://ekomorsan.com/?powerpress_pinw=7669-podcast

4 thoughts on “Ekomorsan & Levagiftfritt ”

 1. Hej! Har precis lyssnat på ert andra poddavsnitt! Tycker det är så intressant att få lära mig mer i det här ämnet. Har sedan tidigare lite kunskap om gifter, men har nu bestämt mig för att lära mig mer och börja göra (ännu fler) medvetna val. Första steget blir att plastbanta köket och barnens leksaker. Men med två barn (4 månader respektive 2 år) finns inte riktigt tiden att läsa på så mycket som jag skulle vilja. Så det jag efterfrågar är:
  1. Ett boktips som ger en bra introduktion i ämnet (den bok du tyckt varit ovärderlig och som ger bra grund i ämnet).
  2. Grundläggande info i er podd (för en podd har jag mer tid för, ex när jag diskar eller promenerar med barnvagnen).

  Tack för att ni delar med er!

  1. Tack för din kommentar och feedback! Det uppskattas verkligen!
   Mitt bästa boktips är absolut ”den onda badankan” den ger en riktiga bra introduktion i ämnet och handfasta tips och råd. En annan bok som är väldigt bra men ger mer bakgrundsinformation till varför samhället är uppbyggt runt kemikalier idag är ”makt, plast, gift och våra barn”. Väldigt bra investeringar, båda böckerna!

 2. Hej på er!
  Jätte bra avsnitt.
  Jag skulle vilja skicka er ett mail med lite feedback samt förslag på ämne att ta upp. Hittar dock ingen mailadress ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.