Hösten är på många  sätt lite som ett nyår känns det som. Åtminstone en nystart, det känner ju de flesta av oss. För mig var sommaren nästan bara en tid att ta sig igenom i väntan på att hösten skulle dra igång med aktiviteter. Nu är hösten äntligen här och jag har fått en hel del föreläsningsbokningar vilket är så himla roligt!

Först ut av mina föreläsningar i höst är en föreläsning som jag i samarbete med ABF i Lidköping har satt ihop själv. Det är alltså inte ett företag som bokat mig utan jag har istället valt en stad och funnit en samarbetspartner och tar då betalt per person istället. Anledningen till att det blev just Lidköping är för att intresset runt om i Skaraborg verkar växta med raketfart!

Så om du bor i närheten av Lidköping och är intresserad av att börja minska på kemikalier runt om kring dig och din familj/vänner så är ni hjärtligt välkomna på min föreläsning den 4/10 kl 18 i Lidköpings bibliotek! De första 15 som anmäler sig får dessutom en goodiebag med härligt, giftfritt innehåll!

För mer information, tryck på länken!

forelasning-i-lidkoping-skadliga-kemikalieri-vardagen-161004561735
Hoppas att vi ses i Lidköping!

Levagiftfritt föreläsning

2 thoughts on “En höst med mycket föreläsning på schemat!”

    1. Jag undviker att micra mat, men om jag måste så använder jag inget lock alls. Jag torkar hellre ur micron efteråt om det blir ngt spill. ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.